A NER-plakátok „baloldala” lehet háborúpárti

2024. május 04. 16:31

De a baloldal egyebekben békepárti és antiimperialista.

2024. május 04. 16:31
Schiffer András
Schiffer András
Facebook

Nyitókép: Földházi Árpád/Mandiner

„Azt mondja Orbán Viktor: »A mi baloldalunk egy háborúpárti baloldal«. A ti »baloldalatok«, a NER-plakátok »baloldala« lehet  háborúpárti, de a baloldal egyebekben békepárti és antiimperialista.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 112 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
letsgobrandon-2
2024. május 10. 17:24
Schiffer néha elfelejti a 20. századi történelmet
nempolitizalok-0
2024. május 06. 14:59 Szerkesztve
Ez már nem baloldal. A valódi baloldal, Munkáspárt valóban nem háború párti. A DK-MSZP egyszerűbb emberekből álló tömeg akik el sem gondolkodnak a lehetséges jövőn Orbán gyűlöletük miatt. Persze, sok bolsi van köztük, de ezek háborúpártiak, ha bolsi pártjuknak a háború kell mellé beállnia, mint pld. most. Mondanám, hogy ez a globalista oldal, e szerintem legtöbbje nem is képes felfogni, hogy ő azon az oldalon áll. Nem Orbán, hanem Gyurcsány, egymásközött elvtársazzák egymást, meg sem hallgat érveket, de úgy sem értené, mert akkor magától is rájönne miért áll rossz helyen.
ujujuj
2024. május 06. 08:26
Kurvára örülnék ha a baloldal békepárti és antiimperialista volna, de sajnos ez nincs így. Magyarországon van az összesen 0,2%-nyi szavazót lefedő munkáspárt, és iszom párt, akik háború ellenesek antiimperialisták, azon kívül van a hivatalos mainstream ballipsi tömb, akik ugyanúgy háborúszítók és imperialisták, mint a nemzetközi térben a baloldalt leuraló tömb. Nincs a pályán komolyan vehető szereplő, aki ezzel ellentétesen cselekedne. Ez ugyanolyan, amiért szitokszó a liberális. Amikor az szdsz kisajátította a liberalizmus fogalmát, a társadalom megtanulta, hogy a liberalizmus szar. Az utána jövő libsi pártok ugyanígy definiálták magukat, de soha meg sem próbálkoztak az szdsz-féle liberalizmustól megkülönböztetni magukat. Ameddig valaki nem definiálja újra a libsizmus fogalmát, az bizony addig a szitokszó fog maradni.
dorkoka
2024. május 05. 20:07
A baloldal első számú sportja hogy mit tegyen mások pénzével. Rendszerváltáskor átmentett. Hogy a faszomba lehet antiimperialista a baloldal mikor ő a tőke. Putyin az utolsó keresztény jobboldali hatalom, hogy a fenébe ne akarná legyőzni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!