Ebből baj lesz: Dobrev Klára magára haragította az Orbán Viktor Akciócsoport harcias amazonjait

2024. május 12. 06:28

Ez az álmoskönyvek szerint nem jót jelent.

2024. május 12. 06:28
SZABÓ Tímea; KARÁCSONY Gergely; BEDÕ Dávid; IVÁNYI Gábor; VARJU László; FEKETE-GYÕR András; DOBREV Klára; KUNHALMI Ágnes
Felhévizy Félix
Magyar Nemzet

Fotó: MTI/Illyés Tibor

„Felhévizy Félix nagyon megkívánta a rakott krumplit, ezért leugrott a közeli boltba burgonyáért, mert a többi hozzávalója megvolt. Volt friss tojása otthon, és még maradt egy szál abból a csodás mangalicakolbászból, amit a vidéki rokonaitól kapott. Hazafelé a lépcsőházban azonban összefutott Reinfrank nénivel, aki nagyon feldúlt volt és azonnal panaszkodni kezdett.

– Szerkesztő úr, ne haragudjon, hogy megállítom, csak egy percre tartom fel. Az a jófirma Telex készített egy interjút Gyurcsány feleségével, Dobrev Klárával. Teljesen kikészültem tőle, el is küldtem a lányoknak. Tudja, kedves Félix, az Orbán Viktor Akciócsoport tagjainak, akikkel élénk politikai életet élünk.

Ezt is ajánljuk a témában

Ők is kiborultak, most is hozzájuk rohanok, kibeszélni ezt a nőszemélyt. Ahogy mondani szokták pestiesen, Klárika nagyon vakon van. A mostani interjúban rákérdezett a riporter arra, hogy miként képzeli azt, hogy a mostani választás után megbukik az Orbán-kormány. Jött is rá a válasz:

»2006-ban Gyurcsány Ferenc vállalta a politikai felelősséget azzal, hogy bizalmatlansági szavazást kért maga ellen a parlament előtt. Megkapta a bizalmat a koalíciós párttól is, és így folytatta kormányzást. […]«

Még a kérdező is meglepődött Dobrev döbbenetes válaszán, és kiemelte, hogy ilyen bizalmatlansági indítványt éppenséggel Orbán Viktor is kérhetne maga ellen, biztos, hogy a kétharmados többség kiállna mellette. Majd feltette azt a kérdést is, hogy szerinte nem így történne?

Kapcsolódó vélemény

undefined

Kötter Tamás

Facebook

Idézőjel

A teljes Soros hálózat, a baloldali pártegységet óvandó, szerecsenmosdatásba kezdett.

Erre Dobrev a következőket válaszolta:

»Gondolom, hogy nem. […] Van egy pillanat, amikor elindul egy hólabda, és lavina lesz belőle. Ma kínos fideszesnek lenni, nem tudnak már összeszervezni egy békemenetet sem. Lehet látni, hogy nyögvenyelősen megy, majdnem háromszor annyi ajánlást adtunk le, mint a Fidesz.«

Tudja, szerkesztő úr, ezen nagyon kiborultam. Egyrészt a Fidesz volt az, amelyik legelőször adta le az ajánlóíveket az összes párt közül, másodszor éppen pénteken jelentették be, hogy végre lesz békemenet, július elsején. Harmadszor pedig miként gondolhatja azt Dobrev, hogy a fideszes honatyák, akik mellesleg kétharmados többségben vannak az Országgyűlésben, ne állnának a miniszterelnök mellé? Ez nonszensz, de már a felvetés is, hogy egy vélhetően ismételt győzelem után bizalmatlansági indítványt kellene bárkinek is kezdeményezni. Attól pedig, hogy a férjét mint jó példát hozza elő, egyenesen égnek áll a hajam. Nem is tartom fel, szerkesztő úr, rohanok az amazonokhoz, ki kel találnunk valami jópofa riposztot Dobrev kijelentéseire – mondta izgatottan a ház hírmondója, és elviharzott a kapu irányába.”

Kapcsolódó vélemény

undefined

Kocsis Máté

Facebook

Idézőjel

Dobrev Klára azzal kérkedik egy mai dollármédia-interjúban, hogy ők mennyit tesznek azért, hogy ne jöjjenek Magyarországra uniós pénzek.

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-91
2024. június 01. 00:32
🍓 ️ ­É­r­­t­­é­k­­­e­l­d­ ­­­a­­­ ­­­s­­z­e­­­x­­i­­­ ­­­p­­­u­n­­c­­­i­­­m­­a­­­t­ 👉 𝐖­­­𝐖­𝐖­­.­𝐗­­𝟏­𝟖­.­𝐅­­𝐔­𝐍
atti64
2024. május 13. 13:10
A KÉPEN PATKÁNYOK LÁTHATOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sulammit
2024. május 12. 20:23
Dobrev és házastársa Gyurcsány hazudtak és hazudnak reggeltől reggelig, a napszakok részletezése nélkül.
tapir32
2024. május 12. 20:23
Csődközelbe került az ország Gyurcsány vezetésével és csődközelbe került Budapest Karácsony vezetésével. A csődösök már megmutatták, hogy alkalmatlanok! Akik, ilyen alakokkal egy gyékényen árulnak, azoknak ugyanolyan rohadt a portékája, mint az övék.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!