Nem fogja elhinni, mit javasolt a torontói rendőrség a betörők ellen

2024. március 14. 19:22

Az internetezők kiakadtak a „hasznos tanácson”.

2024. március 14. 19:22

Nyitókép: Getty Images / shaunl

***

Toronto városának autólopási problémája van, és nem úgy tűnik, mintha a rendőrségnek sok fogalma lenne arról, hogyan küzdhetne ellene – írta a The Drive. 

Marco Ricciardi, a Torontói Rendőrség közrendőre a következő tanácsot adta a város lakosainak:

Annak érdekében, hogy megelőzzék az otthonukban történő betörést inkább hagyják kocsikulcsot a bejárati ajtónál, mivel a betörők nagy része semmi mást nem akar ellopni”. 

A portál szerint a kanadai városban már akkor problémát jelentenek a kocsilopások, hogy egyesek – bár nem kimondva – már korábban rájöttek arra a „megoldásra”, amelyre most a rendőrség felhívta a figyelmet. Egyesek ugyanis már be sem zárják az autójukat, és ezt fel is tüntetik a járművön, hogy legalább a lakásba ne törjenek be kocsikulcsokért.

Ennek ellenére persze nem mindenki örült a „jó tanácsnak”, egyesek szerint a rendőrség gyakorlatilag beismerte, hogy tehetetlen a bűnözőkkel szemben, és feladta a küzdelmet velük szemben. 

A városban viszont nem csak a tolvajok profitálnak a helyzetből. A járműkövető eszközök nagyon jól fogynak a városban, a montreali székhelyű Tag Tracking az elmúlt két évben megduplázta eladásait. Más vállalkozások pedig ma már csak azzal foglalkoznak, hogy pollereket helyeznek el a lakosok kocsibehajtóira, amelyekre egyébként ilyen helyeken sosem lenne szükség.

Ezt is ajánljuk a témában

***

 

Összesen 63 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
a-gyar-2
2024. június 02. 18:17 Szerkesztve
Kanada valaha egy békés jólétben élő ország volt. A globalisták Justin Trudeau nevű szuper woke bűnöző vezetésével tudatosan lezüllesztették. Justin Trudeau egy buta segg. Egy elkényesztett szar. A család vagyonából utazgatott a világban 20 éven át. Amikor a kanadai liberális párt már a parlamentból való kiesés határán volt megkeresték azért mert Pierre Trudeau fia. Balosok számára Pierre Trudeau egy szent. Valójában Pierre Trudau fiatal korában véresszájú antiszemita náci szimpatizáns volt. Antiszemita darabokat, publicisztikákat írt. Amikor a nácik "kimentek a divatból" Pierre Trudeau is váltott. A negyvenes években eltünt egy időre. Kanadába vissszatérve nagy balos lett. A legsötétebb sztálini időkben az 50-es évek elején beengedték a SZU-ba. Késöbb mindent megtett a nyugat gyengitésére. Imádta Castrot, szinte szerelmes verset, ódát írt Mao-hoz. Ki akarta vonni Kanadát a NATO-ból. Pierre Trudeaunak legalább volt esze. Justin Trudeau csak egy hiú nagyon buta arrogáns segg
sexykitty-91
2024. június 01. 00:51
🍓 ️ ­­É­­­r­­t­é­­­k­e­l­­­d­ ­a­­­ ­­s­­z­e­x­­­i­­ ­­p­­­u­­­n­­c­­­i­m­­­a­t­­ 👉 𝐖­𝐖­𝐖­­­.­𝐗­­𝟏­­­𝟖­­­.­𝐅­­­𝐔­­­𝐍
palicsi-2
2024. március 15. 06:56
Adjonak mindenkinek, "alanyi jogon járó személygépkocsit" (teli tankkal)! Az alapfizetés, már a múlté!
Johogy
2024. március 15. 00:53
Na de aztan mi lesz a lopott autokkal?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!