Ezúttal orosz munkaerőhiányról értekezik a brit hírszerzés

2024. május 20. 16:16

Oroszország munkaerőhiányát részben az ukrajnai háborúba behívott munkaképes katonák mozgósítása okozta.

2024. május 20. 16:16
null

Nyitókép: Jose Colon/Anadolu via Getty Images

 

Oroszország munkaerőhiányát részben az ukrajnai háborúba behívott munkaképes katonák mozgósítása okozta – írja a The Guardian.

A brit védelmi minisztérium legutóbbi hírszerzési jelentésében azt írta, hogy az orosz parlamenti képviselők most a munka törvénykönyvének módosítását fontolgatják, hogy a „felesleges munkaerőt” olyan helyekre lehessen áthelyezni, ahol munkaerőhiány van.

 

 

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-91
2024. június 01. 00:29
🍓 ️ ­­É­­­r­­t­é­­k­e­­l­d­ ­a­­­ ­­s­z­­e­x­­­i­­­ ­p­u­­n­­­c­i­­­m­a­t­­­ 👉 𝐖­𝐖­𝐖­.­­­𝐗­­­𝟏­­­𝟖­­.­𝐅­­­𝐔­­­𝐍
billysparks
2024. május 20. 20:19
Nyugaton megoldják a munkaerőhiányt. A keleti gyarmatokról importálják őket. Hozzá még a bociszeműeket is. Hol vannak ettől az oroszok? Nem csoda, hogy már csak gyalásokkal harcolnak.
P_F_Juli
2024. május 20. 19:42
"Oroszország munkaerőhiányát részben az ukrajnai háborúba behívott munkaképes katonák mozgósítása okozta – írja a The Guardian." Igen, igen, a brit hírszerzés..... Úgy tűnik, náluk nincs háború ezért mindig keresni kell valami gumicsontot. Lehet ugyan a behívottak köre is, de inkább maga a háború, és a hadiipari termelés. Kicsit nem ártana még a brit hírszerzésnek sem gondolkodni. Ott a nyakuk tetején az a gumó azért van.....
Johogy
2024. május 20. 18:42
Na a ruszkiknak megint annyi
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!