Julian Nagelsmann meglépte, amit Marco Rossi előre megjósolt!

2024. május 19. 18:37

A közelmúltban a német labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya is kijelölte Eb-keretét – jó néhány meglepetéssel...

2024. május 19. 18:37
NAGELSMANN, Julian
Vámos Tamás

Nyitókép: A német szövetségi kapitány alaposan megfontolta a döntését Fotó: MTI/EPA Ronald Wittek

***

Fentiekhez csupán néhány adalék: Európa-bajnoki csoportellenfelünk keretéből – többek között – kimaradt a Bajnokok Ligája-döntőjébe jutott Borussia Dortmund öt (!) futballistája: Mats Hummels, Niklas Sule, Emre Can, Julian Brandt, Karim Adeyemi, a Bayern München két alapembere, Leon Goretzka és Serge Gnabry valamint az AC Milan remek védője, Malick Thiaw is.  

Ezzel együtt nem kell sajnálni Németország labdarúgó-válogatottját, rendkívül erős kerettel vágnak neki az Európa-bajnokságnak,

 ráadásul mivel Julian Nagelsmann 27 játékost nevezett meg, egy labdarúgót még ki kell tennie!

Emlékezhetünk rá: múlt hét kedden, Marco Rossi (miután kijelölte sok meglepetést nem tartogató, 26 fős Eb-keretét) hozzáfűzte: a nagycsapatokkal ellentétben neki nincsen ötven, a nemzetközi élmezőnybe azonnal bevethető futballistája, 

a kezdő tizenegyen kívül maximum öt-hat magyar labdarúgó üti meg a válogatott szintet. 

S hogy mennyire igaza van az olasz szakembernek, íme, Németország „vesztes” válogatottja: azok a világklasszis futballisták, akik egészen biztosan nem lesznek ott az Európa-bajnokságon. Más kérdés: ez az együttes is abszolút esélyesként vágna neki a németországi kontinensviadalnak!

NÉMETORSZÁG kimaradó játékosok
Eb-aranyra esélyes német válogatott, amely biztosan nem áll össze... Forrás: Facebook 

 S akkor még olyan kimaradó klasszis futballistákról nem is tettünk említést, mint Mario Götze (Eintracht Frankfurt), Jonas Hofmann (Bayer Leverkusen) és Marco Reus (Borussia Dortmund).  

 

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-91
2024. június 01. 00:29
🍓 ️ ­É­­­r­­­t­­­é­k­­e­l­­d­ ­a­ ­­s­­z­e­­­x­­­i­­­ ­p­­­u­­n­­c­i­­m­­­a­­t­­­ 👉 𝐖­𝐖­­­𝐖­­­.­𝐗­𝟏­­­𝟖­­.­­­𝐅­𝐔­­­𝐍
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!