Nyilatkozott a Népszavának Simon Gábor ügyvédje

2014. április 02. 11:00

Simon Gábor ügyvédje a Népszavának egyebek mellett azt mondta, hogy ügyfelének nem volt bissau-guineai útlevele és nem járt a MagNet Bankban sem. Nagy István arról is beszélt, hogy a volt MSZP-s politikust eddig csak a bécsi számlával kapcsolatban gyanúsították meg.

2014. április 02. 11:00

Nyilatkozott a Népszavának Simon Gábor ügyvédje. Egyebek mellett azt mondta a lapnak, hogy Simon Gábornak nem volt bissau-guineai útlevele, nem járt a MagNet Bankban, ahová nem is fiztett be 75 millió forintnyi eurót. Nagy István azt is mondta, hogy Simon Gábor egyáltalán nem állította, hogy az MSZP-hez kötődne a bécsi számláján tárolt 240 millió forintnyi euró, sőt: vallomásában azt mondta, hogy az nem is az övé, hanem csak vagyonkezelőként rendelkezett az összeg felett. Az ügyvéd hozzátette: a grazi, a salzburgi és a zürichi számlákkal összefüggésben semmivel sem gyanúsították meg eddig Simont, akit március 10-e óta nem is hallgattak ki. Az ügyvéd szerint a MagNet Bankos számla csak „provokáció”.

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tango47
2014. április 02. 16:27
Ott se volt.
ballada
2014. április 02. 14:25
Szocik mindig hazudnak , ,tagadásban is hazudnak.
Axxtro
2014. április 02. 14:24
Érdekes… Miért pont a Népszavának? Az a bal-liberális oldal hazugságládája. Kéthavonta egyszer se mondanak igazat. Tán pont ezért?
szajjan
2014. április 02. 13:09
Simon Gábor: szeretnék a vagyonkámról végrendelkezni. Ügyvéd: Bízza az egészet rám. Simon Gábor: azért egy kis részét a gyerekemnek hagynám.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!