Az ADOM diákmozgalom egyik tagja szerint Orbán Viktor a „nemzet varangya”

2023. június 18. 15:41

Bozai Ákos is ott volt a pénteki tüntetésen.

2023. június 18. 15:41
null

Ahogy arról portálunk is beszámolt róla péntek délután ült össze az Országgyűlés, hogy döntsenek a státusztörvényről, ami új kereteket között szabályozná a tanárok munkaviszonyait. Eközben egy alig pár száz fős csoport demonstrált a Kossuth téren, a tüntetésen a már jól megszokott felszólalók mondtak „beszédeket”; Pankotai Lili mellett Bozai Ákos felszólalásában

„a nemzet varangyának” nevezet Orbán Viktor miniszterelnököt. 

Az ADOM diákmozgalom tagja szerint a kormány elhallgattatta a sztrájkoló tanárokat.

Az aktivista úgy folytatta, hogy a kormánypárti politikusok a „hasukat és a zsebüket tömő önző senkik”.

***

Kíváncsi Pankotai Lili legújabb orbánozó slamjére? Most megtekintheti!

„Csessze meg a kurva korrupt kordonkormány" - fogalmazott az ismert diákaktivista.

 

Nyitókép: MTI/Máthé Zoltán

Összesen 218 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
korona.2.0
2023. június 19. 09:43
Szánalmas. Félre tájékoztatottak. Szegény, szerencsétlenek nem tudják, hogy miről van szó. ARRÓL VAN SZÓ, HOGY MI MAGYAROK, MAGYARUL AKARUNK ÉLNI TOVÁBB, A SAJÁT BELÁTÁSUNK SZERINT ÉS SZABADON !!!
paperfellow
2023. június 19. 07:51
Na, még egy hülye. Ez akar lenni a következő politikai heneráció? Hát húzzanak bele!
Mankel
2023. június 19. 06:49
Juuj azt mondta egy kamasz ISTENre hogy varangy!!!444!!!! A keresztény szellemet követve húzzátok karóba jobbsik:-))))). Basszátok meg az anyját, szarjátok torkon ( vagy válasszatok szabadon a többi keresztényi ötlet közül) Szánalmas banda farizeus banda.
Erdőmester
2023. június 19. 06:42
Tudod Fiatalember, akit Te levarangyozol, az benne lesz a történelemkönyvekben de pozitív előjellel. Te meg csak annyit tudsz, amit a libernyák tanáraidtól, meg a Nagy Ervinektől, Pankotai Liliktől hallassz. Inkább tanulj, és próbáld levakarni a tojashéjat az ülepedről.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!