Ceglédi Zoltán Hodász András coming outjáról: „De baszki, beszéljünk csak róla”

2023. július 15. 17:57

A politikai elemző szerint az ellenzéki szavazók félnek a „meleg témától”.

2023. július 15. 17:57

Ahogy korábban portálunk is beszámolt róla, Hodász András az Instagram-oldalán árulta el, hogy homoszexuális. A bejelentést övező reakciókkal kapcsolatban most Ceglédi Zoltán politikai elemző is megszólalt.

Az elemző úgy látta, a legjellemzőbb komment Hodász bejelentésére az a „passzív, agresszív” válasz volt az ellenzéki kommentelőktől, hogy: „igen, és? Na, és akkor? meg, hogy miért kell erről beszélni, nem ez a fontos”. 

Erre Ceglédi úgy reagált, hogy

„b*zdmeg, nem fontos? Itt van ez az ember, aki évek, évtizedek óta rágja magát valamin, töpreng, van egy k*rva nagy titka, ami alapvetően befolyásolja az életét. És te, amikor végre eléd áll és megtisztel a bizalmával, akkor azt mondod, hogy na, és?”

Hozzátette ezzel a bejelentéssel Hodász el is vágta visszafelé az utat. „Ezután neki meg kell tanulni egy világi meleg fickóként élni” – fogalmazott.

Ceglédi szerint nagyon látszik, hogy igazából a kommentelőket, de igenis zavarja, nekik ezzel gondjuk van. Szerinte attól félnek, ha ez téma pozitív és gyakori téma lesz,

akkor nem szavaznak az ellenzékre a „kiábrándult fideszesek”.

Az elemző felidézte, hogy az országgyűlési kampányban Márki-Zay Péter és Jakab Péter „faltól-falig, ordenáré módon buziztak”.

Feltette a kérdést, hogy „mi lenne, ha most egy picit ezt a homofób szarságot, legalább az ellenzéki nyilvánosságban sikerülne befejezni, és legközelebb, amikor valaki megtisztel a bizalmával, akkor nem szartok a fejére azzal, hogy na és akkor? Hanem normálisan viszonyulnának a helyzethez”.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Nyitókép: Képernyőfotó/Facebook

 

Összesen 74 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sámson
2023. augusztus 01. 01:07
Valaki írta, hogy Hodász a buziságával a sunyi befurakodó. A Vatikánban már több az ilyen, tehát ott a heteró papok a sunyi betolakodók. Ott már átbillent a mérleg, melegebb az éghajlat a bíborosok között (5-ből 4 meleg).
Hattori
2023. július 16. 16:43
ceglédi szerint normálisan kéne viszonyulnia az embereknek... mihez is! egy alapvetően nem normális helyzethez! minek? most, hogy a saját lelki nyomorát átpasszolta a mi térfelünkre, mégis mi a szart kezdjünk ezzel???? egyáltalán kell ezzel kezdeni valamit? az hogy meleg, az most is az ő baja, sőt a legnagyobb baja, hogy nem a pinát szereti! :D nekünk ezzel dolgunk nincs, csak annyi, hogy szegény, hülye buzi ez is... :/
Namond
2023. július 16. 16:30
Vajon nem kellene tisztán látnunk, hogy a közvélemény formálók, politikusok, kormánytagok azon elvek szerint élnek, amiről prédikálnak, például péntekenként?
Namond
2023. július 16. 16:28
Ceglédinek igaza van, Hodász kijelentése egy életforma választás. Nem is értem, Hodászt miért ment papnak, a homokosokra nem vonatkozik a cölibátus? Ezzel az erővel a teológus Perintfalvi Rimáról kiderülhet, hogy ateista és nőgyűlölő.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!