Novák Katalin aláírta a státusztörvényt, el is rendelte annak a kihirdetését

2023. július 06. 16:20

De akkor sem adjuk fel. Nem állunk meg.

2023. július 06. 16:20
null
Molnár  Áron noÁr
Molnár Áron noÁr
Facebook

„Novák Katalin aláírta a státusztörvényt, el is rendelte annak a kihirdetését. Sejtettük, hogy alá fogja írni? Igen. Reménykedtünk, hogy visszaküldi az országgyűlésnek? Igen. Teli van hazugságokkal és csúsztatásokkal a közleménye? Igen.

De akkor sem adjuk fel. Nem állunk meg. A demokratikus eszközök, amikkel eddig harcoltunk, nem működnek. Mi is a békés, de radikális eszközökben hiszünk. Borsot fogunk törni a rendszer orra alá, kellemetlenek leszünk és létrehozzuk azt az új rendszert, amiben nincs Fidesz, amiben nincs NER. Egy új mítoszt kell teremtenünk együtt, amelynek alapja a kritikus gondolkodás, a szakmaiság, a kommunikáció és a tapasztalati úton szerzett tudás.

Azonban mindannyian mások vagyunk. Van, akinek egy poszt lájkolása óriási bátorságot igényel, másnak egy petíció vagy nyílt levél aláírása is kevés. Közösen kell felmérnünk, hogy kinek hol van a belépési küszöbe, ki meddig tud elmenni.

Ősszel az ország számos pontjára megyünk el, mert találkozni szeretnénk Veletek személyesen, a helyi közösségekkel. Szövetségeket kell létrehoznunk, hogy az új eszközeinkkel közösen álljunk ki a jövőért veletek együtt.”

Nyitókép: Facebook

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 52 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Dunhill67
2023. július 21. 21:06
"létrehozzuk azt az új rendszert, amiben nincs Fidesz, amiben nincs NER. "....van 'má olyan,hülyegyerek....az árnyékszék kormányotok:-DD
nyugalom
2023. július 21. 15:42
Ki ez a barom? Menjen!
machet
2023. július 13. 08:15
Ne is ,menjetek csak sötét bolsi.
piramis-2
2023. július 07. 14:02
Te szánalmas ripacs! Boldog vagyok, hogy vonyítasz. Ez biztos jele annak, hogy jó irányba haladnak a dolgok. Soha nem szeretnék egy olyan undorító pöcegödörben élni, mint amit ti akartok!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!