Semmitől sem zavartatva sörözgetett egy gyalogos az M0-áson (VIDEÓ)

2023. szeptember 18. 12:23

Szerencsére nem történt baleset.

2023. szeptember 18. 12:23

„Nemrég a dunakeszi mérnökségünk diszpécsere a forgalomfigyelő kameránkon keresztül arra figyelt fel, hogy egy férfi sörözget az M0-s autóút egyik felüljáróján”írja a Magyar Közút közösségi oldalán. Az illető távozás előtt még rágyújtott egy cigarettára is.

„Ez lehetne vicces történet is, de valójában nem az. Ha megnézitek, egy esetleges megbotlás után az autók alá kerülhetett volna, plusz a sörös doboz lerakása sem volt egy életbiztosítás, ki tudja milyen kárt okozott volna, ha leesik az alatta haladó autókra vagy milyen reakciót váltott volna ki egy arra haladó sofőrtől” – hívja fel a figyelmet a Magyar Közút.

Az esetet itt nézheti vissza:

Nyitókép: Instagram

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
irmag2
2023. szeptember 19. 10:08
Helyesírásból: 0!
need-info
2023. szeptember 18. 19:04
Megtetszett neki, hogy a lovaskocsiban több a lóerő, mint az ő kocsijában és utol akarta érni...
nemecsek-3
2023. szeptember 18. 15:24
Nem az M0-on sörözgetett te szerencsétlen majom újságíró. Menj el Kresz oktatásra hátha ott felvilágosítanak.
Akitlosz
2023. szeptember 18. 13:48
Vannak, akik ilyen helyekről ugrálnak, de az nem túl jó ötlet. Az a pár méter nem biztos, hogy elég a kívánt hatás eléréséhez, aztán szenvedhet nyomorékként évtizedekig. Ennél azért magasabbról célszerű ugrani. Néztem egyszer egy filmet, amit egy macska készített. Sétál a magas háztetőn, aztán nézeget lefelé. Én már ettől a látványtól rosszul voltam, de ő csak nézeget tovább, aztán nem csak nézeget, hanem leugrik jó nagyon magasról. Embernek, kutyának, hasonlóknak bőven halálos magasságból. De a cicának meg sem kottyant. Odalent folytatta tovább a filmkészítést.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!