Sok mindent megtennék az országom szabadságáért, de ha rá gondolok, mindig zavarba jövök

2024. február 17. 09:32

Küzdjünk azért, hogy itthon ne jussunk el oda, hogy bármelyikünknek, aki egy szabadabb és nyitottabb országért harcol, meg kelljen halnia.

2024. február 17. 09:32
Molnár Áron
Molnár Áron
Facebook

„Meghalt Alekszej Navalnij. Senkit nem tartottam az életemben példaképemnek, de rá tiszta szívemből felnéztem. Sok mindent megtennék az országom szabadságáért, de ha rá gondolok, arra, amit ő tett, mindig zavarba jövök. Visszamennék-e az országomba, miután a hatalom emberei megmérgeztek? Visszamennék-e úgy, hogy tudom, hogy börtönbe zárnak koholt vádak alapján és tudnám, hogy valószínűleg a börtönben halnék meg? Kockáztatnám-e a családom, a barátaim, és a harcostársaim életét, szabadságát az ország szabadságáért? Navalnij egy szabadságharcos volt. Megérte-e? Rengeteget gondolkozom ezen..

Navalnij dokumentumfilmjét Putyin brutális dácsájáról, amit Putyin az orosz társadalomtól ellopott pénzből építetett, az orosz társadalom 17%-a tartotta hitelt érdemlőnek. Ezt okozza a propaganda. Kérlek titeket, hogy nézzétek meg a Navalnijról szóló dokumentumfilmet a HBO Max-on, vagy akárhogy és kérlek titeket, hogy

küzdjünk azért, hogy itthon ne jussunk el oda, hogy bármelyikünknek, aki egy szabadabb és nyitottabb országért harcol, meg kelljen halnia.

Mert ha csendben maradunk, ha hagyjuk, hogy a putyini képlet alapján működtesse a fidesz a magyar társadalmat, akkor elkerülhetetlenül áldozatai lesznek a küzdelmünknek, ugyanis ezek a rendszerek nem tűrik a kritikát. Navalnij volt a legnagyobb kritikusa Putyinnak, ezért megmérgezték, börtönbe zárták, szisztematikusan tették tönkre, majd megölték. Az országunk jelenlegi miniszterelnöke, Putyin egyik legfőbb szövetségese. Soha ne felejtsd el.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

Kapcsolódó vélemény

undefined

Bendarzsevszkij Anton

Facebook

Idézőjel

Navalnijt alig leplezett bosszúból, fokozatosan gyilkolták meg.

***

Nyitókép: MTI/Mónus Márton

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 66 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lami66
2024. február 19. 05:19
Töltsd le a telefonodra a Revolution appot és játsz azzal. Az teljesen biztonságos, a legvadabb forradalmat is végigtolhatod egyetlen karcolás nélkül. És ha közben valahol nagyon elbasztad, csak megnyomod a game over gombot, és kezdheted előlről, mintha mi sem történt volna. Ez való neked, nem a való élet
anna bolena
2024. február 18. 20:48
"itthon ne jussunk el oda, hogy bármelyikünknek, aki egy szabadabb és nyitottabb országért harcol, meg kelljen halnia." Már rég odajutottunk, a szabadabb, nyitottabb országért tüntetők szemét lőtték ki Gyurcsány azonosító nélküli pribékjei. A tavaly elhunyt kilőtt szemű férfi még élhetett volna, ha ez nem történik meg vele. Micsoda hazug, farizeus senki vagy te, Áron! Itt játszod a rettegőt, mintha lenne tétje a tüncikézéseidnek, harmatgyenge performanszaidnak. Hát nincs. Illetve mégis: a legközelebbi 2/3. Mert normális ember a hozzád hasonló hazug nímandokra soha nem fog szavazni.
kbs-real
2024. február 18. 09:33
"Küzdjünk azért, hogy itthon ne jussunk el oda, hogy bármelyikünknek, aki egy szabadabb és nyitottabb országért harcol, meg kelljen halnia." Ez egy kibaszottul zavaros, ugyanakkor semmintmondó szöveg. Olyan, mint maga Áron.
ipolypart2
2024. február 18. 09:05 Szerkesztve
17% hiszi a Dácsa mesét. Te nem? Láttad a saját szemeddel? Ha nem, akkor te is a más szemére vagy utalva, ami vagy jól lát, vagy nem. Az ukránok hatalmas autói, meg napi költései, amit a SAJÁT szemeddel láthatsz itthon is, meg máshol Európában is, nem zavar? Vagy csak irigy vagy?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!