Elkeserítő tényre mutatott rá Menczer Tamás: A világban már atomháborús készülődést láthatunk (VIDEÓ)

2024. május 02. 16:40

„Magyarország békéje csak a magyar emberek támogatásával védhető meg” – mondta a Fidesz kommunikációs igazgatója.

2024. május 02. 16:40

Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

„A NATO óriási lépésekkel halad a háború felé – jelentette ki Menczer Tamás a Facebook-oldalán megosztott videóban.

„A NATO 100 milliárd dollárt akar belenyomni, belepumpálni az ukrajnai háborúba. Napról napra nagyobb a kockázata tehát a NATO és Oroszország összecsapásának.

A világban már világháborús, atomháborús készülődést láthatunk

– mondta a Fidesz kommunikációs igazgatója.

„Magyarország békéje csak a magyar emberek támogatásával védhető meg” – közölte Menczer Tamás.

A videót itt tudja megtekinteni:

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Kapcsolódó cikkek a Háború Ukrajnában aktában.

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tommaso
2024. május 02. 18:51
Komoly a tétje az idei európai parlamenti választásoknak Népek szabadsága és szuverenitása, AVAGY ruszki befolyás és mexállás. Aki a FIDESZ-re voksol, az utóbbit támogatja.
Tommaso
2024. május 02. 18:50
Menczer több hete riogat atomháborúval, világháborúval. Mivel egyik sem tört ki, rémhirterjesztésért LE KELL CSUKNI. De azt kérem, hogy ez csak a választások után történjen meg. Mert MT minden butuska megszólalásával tizezreket taszit el a fidesztől, és százezrekkel növeli az általa röhejes vádakkal megrágalmazott Magyar Péter táborát.
Tommaso
2024. május 02. 18:49
ORBÁN az OROSZ BIRODALOM érdekében akadályozta a skandinávok csatlakozását, ami egy VILÁGHÁBORÚS HELYZETBEN felér egy HAZAÁRULÁSSAL. Hiszen Orbán ezzel a Magyarországot védő NATO-t gyengitette !!!
Tommaso
2024. május 02. 18:46
Vajon mire alapozza a valakivel folyton háborúzó Orbán az optimizmusát, miszerint júniusban elfoglalják Prüsszelt? Kevesebb képviselőjük lesz, mint eddig, Szövetségesei szinte nincsenek, akik mégis ( VOX) azok még nála is gyengébbek. Az értelmező szótár ezt nevezi (alaptalan) kincstári optimizmusnak, a kincstárban csak optimizmus van, a pénzhiány hatalmas.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!