Négy embert agyonlőtt egy fegyveres az USA-ban

2017. március 23. 08:00

Három különböző helyszínen összesen négy embert, köztük egy rendőrt lőtt agyon egy fegyveres Wisconsin államban. A támadások gyanúsítottját őrizetbe vették, indítékáról egyelőre nem adtak tájékoztatást a hatóságok.

2017. március 23. 08:00

Négy embert, köztük egy rendőrt lőtt agyon egy fegyveres három különböző helyszínen Wisconsin államban, az Egyesült Államokban – jelentette csütörtök hajnalban a CNN amerikai hírtelevízió. „Jelenleg egyetlen gyanúsított van. Őrizetbe vettük” – tudatta Wally Sparks helyi rendőrfőnök.  A hatóságok arról egyelőre nem adtak tájékoztatást, hogy mi volt az elkövető indítéka.

(MTI)

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Karpo
2017. március 23. 20:05
miért kell lövöldözni?
Sörgyári megálló
2017. március 23. 12:56
A wikipédián található statisztika szerint az USA-ban minden napra esik egy tömeggyilkosság. Ezért az ilyen híreknél mindig az jut az eszembe, hogy miért pont a mai tömeggyilkosságot emeli ki a magyar sajtó?
Pikkelő
2017. március 23. 11:21
Ja, családi perpatvar volt. Van gyanúsított idővel kiderül. Talán a kevesebb Habony-média segítene a problémáján.
Antigoné
2017. március 23. 09:19
Érthetetlen a titkolózás, mindenki tudja, hogy már megint egy fanatikus iszlamista ámokfutott.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!