„Készen állok rá, bármikor, bárhol!”– Trump továbbra is örömmel vitázna Bidennel

2024. március 12. 17:41

Alig várja.

2024. március 12. 17:41

Nyitókép: Chip Somodevilla / POOL / AFP

***

Korábban beszámoltunk arról, hogy Trump a szuperkedden aratott fölényes győzelme után kihívta egy televíziós vitára Bident. Trump kedden megújította a közte és Biden elnök közötti vitát szorgalmazó felhívását, mondván, hogy az az ország javát szolgálná – írta meg a The Hill.

„A mostanra összeomló nemzetünk érdekében, és annak érdekében, hogy az amerikai népet tájékoztassuk arról, mi folyik az országunkban, azonnal teljes körű vitát kell rendeznünk a korrupt Joe és a becsületes Don között” – írta Trump kedden kora este a Truth Social oldalon.

„Készen állok rá, bármikor, bárhol!”

 – tette hozzá. Decemberben azt mondta, hogy alig várja, hogy vitázhasson Bidennel, aztán februárban azt mondta, hogy most szeretne vitázni vele. Biden akkor azt válaszolta: „Ha a helyében lennék, én is vitázni szeretnék magammal”.

 

 

 

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Patika
2024. március 13. 04:43
Íme a vita.: -Joe bevetted a gyógyszeredet? -nem emlékszem -Van Jacky-d Joe? - Hol? -Mit bukdácsolsz Joe? -Csak gyakorlok a választásra.
figyelő4322
2024. március 12. 20:55
Bidé elnök teljesen alkalmatlan arra, hogy mással vitatkozzon. Még saját magával sem tud vitatkozni, hiszen 5 másodperc alatt elfelejti, hogy ő maga mit mondott. Normálisan/ józanul gondolkodni már jó ideje nem képes. Mostanában már egy beszéd felolvasásával is problémái vannak.
l1b2r3l4s
2024. március 12. 20:17
Nem is értem.... egy ekkora nemzet, mint az USA és két 80 éves dilettáns közül lehet választani.
Travolta
2024. március 12. 19:48
Biden öltönyét a NASA készíti.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!