Az írek sem akarnak bevándorlóországgá válni!

2024. május 09. 10:46

Az egyik legnagyobb migrációellenes tüntetést tartották a napokban Dublinban.

2024. május 09. 10:46
Thousands Rally Against Mass Immigration In Dublin
Déri Stefi
Déri Stefi
Facebook

Nyitókép: Artur Widak/NurPhoto

„Az írek sem akarnak bevándorló-országgá válni! Az egyik legnagyobb migrációellenes tüntetést tartották a napokban Dublinban. Elegük van a nyitott határokból és abból, hogy tömegével érkeznek a bevándorlók Írországba.

Nem csodálkozom. Az európaiak többsége elutasítja a migrációt. Az emberek nagy része úgy látja, hogy az Unió külső határait a jelenleginél sokkal szigorúbban kellene őrizni. Az EU tavaly több mint 1 millió 140 ezer menedékkérelmet regisztrált, ami 2016 óta a legnagyobb szám. Spanyolországban több száz százalékos az illegális migráció növekedése, de ugyancsak kezelhetetlen a helyzet az olasz partoknál, a görög szigeteken és Cipruson is.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-83
2024. május 19. 04:47
🍓 ️ ­I­­­g­­a­z­­­i n­i­m­­­f­o­m­­­á­n­­i­­á­­k­­ 👉 𝐖­­­𝐖­­­𝐖­.­𝐗­­­𝟏­𝟖­.­𝐅­­­𝐔­­𝐍
Teréz Pitykéz
2024. május 09. 16:58 Szerkesztve
gyűlöletbeszéd? vagy élhető országot akarnak …? Eddig csak az angol befolyástól, gyarmatosítástól akartak megszabadulni évszázadokon keresztül + összeforrjon ami összetartozik… most megkapták a ballib demokráciát …
UpSalute
2024. május 09. 13:04
Máris egy bevándorló ország. Szóval a cím már kamu. A problémájuk az, hogy nem akarnak többet, mert szerintük megtelt az ország és inkább a jelenlegi problémáikkal kellene foglalkozniuk minthogy még egy rakat menekültet odavinni.
snfbvksan
2024. május 09. 12:23 Szerkesztve
"Az emberek nagy része úgy látja, hogy az Unió külső határait a jelenleginél sokkal szigorúbban kellene őrizni." Ez a politikusok hülyesége, amit a hülye emberek átvesznek. Nem a határokat kell védeni, hanem belül kell olyan környezetet teremteni, hogy ne is akarjanak odamenni a migráns szarzsákok. Pl. ha segélyre, legális tartózkodásra esély sincs, ellenben elfogás esetén irány a fehérje feldolgozó üst, onnan a disznók elé a vályúba, akkor sokkal kevesebben akarnának jönni. Sőt, még a már bejutott szarzsákok is menekülőre fognák.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!