Magyar gyerek rajza a Google-on

2011. március 16. 12:24

2011. június 15-én, a tanév utolsó napján magyar diák rajza lesz látható a Google kereső logójában. A keresőcég általános és középiskolás diákok körében meghirdetett rajzverseny keretében választja ki az alkotást.

2011. március 16. 12:24

Először hirdet hazánkban rajzpályázatot a Google Nekem Magyarország... címmel, melyen általános és középiskolás diákok vehetnek részt, akiknek olyan Google-logót kell rajzolniuk, amely kifejezi hazájukhoz való viszonyukat. A versenyt négy korcsoportban hirdetik meg, amelyek mindegyikéből tizenöt pályaművet választ majd ki a zsűri, ezek közül pedig internetes szavazáson keresztül hirdetnek győztest. A nyertes rajz 2011. június 15-én, a hivatalos tanév utolsó napján egy napig lesz látható a Google.hu-n.

A korcsoport-győzteseket laptoppal, iskoláikat pénzjutalommal díjazzák, ráadásul ellátogathatnak a Google zürichi központjába is. A beérkező rajzok után a Bátor Tábor nevű jótékonysági szervezetet is támogatja a vállalat. A Google kereső logójában gyakran emlékezik meg jeles évfordulókról, például március 15-én az 1848-as forradalom volt a téma, február 20-án pedig Munkácsy Mihály festőre emlékezett a cég.

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
egysegelem
2011. március 16. 21:14
Azert azt tudni kell ezek a logok csak a .hu domain alol lathatoak a nemzetkozi siteon ezek nem jelennek meg.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!