Egyre több a kérdőjel Liverpoolban a megtaposott Szoboszlai körül

2024. április 26. 14:24

Az Everton elleni betli után szombatra teljesen átalakíthatja a liverpooli csapatot Jürgen Klopp.

2024. április 26. 14:24
SZOBOSZLAI Dominik

Fotó: MTI/EPA/Adam Vaughan

Mint arról beszámoltunk, a Liverpool pont nélkül maradt a liverpooli derbin, ráadásul a 63. percben lecserélt Szoboszlai Dominik is fájós lábbal hagyta el a pályát, így kérdésessé vált a szereplése a West Ham elleni szombati bajnoki találkozón.

Ezt is ajánljuk a témában

A Liverpool magyar játékosa fájdalmas arccal hagyta el a pályát egy ütközést követően, és ami szintén fájdalmas, a játékvezető le sem fújta az esetet. Sajtóhírek szerint a vádliján szakadt fel a bőr egy csúnya belépő után.

Hogy a megingott bizalom, a kisebb sérülés, vagy a formahanyatlás áll a háttérben azt a liverpooli sajtó is csak találgatja, de könnyen lehet, hogy szombaton kiszorul a kezdőcsapatból a magyar válogatott csapatkapitánya.

Jürgen Klopp a londoniak elleni szombati összecsapás előtti sajtótájékoztatón beszámolt róla, hogy Cody Gakpo, aki gyermeke születése miatt hagyta ki a derbit, visszatérhet – így több variációs lehetősége lesz a német szakembernek a támadószekciót illetően.

Ezt is ajánljuk a témában

Mivel a bajnoki címről gyakorlatilag lemondhat a Liverpool, így elsősorban dobogós helyének megtartására koncentrálhat, amely biztos Bajnokok Ligája-indulást jelentene. A klubhoz közel álló Liverpool Echo szerint jelentős változások várhatóak a csalódást jelentő derbit követően,

a lapban megjelentek alapján valószínűsíthető, hogy hét helyen is módosít a kezdőcsapatán Jürgen Klopp.

Ibrahima Konate gyenge teljesítménye például helyet teremthet Jarell Quansah számára a védelemben, a középpályán pedig három új ember kapna lehetőséget. A Goodison Parkban látott kiábrándító produkció után Curtis Jones, Mac Allister és Szoboszlai is pihenőre térhet, helyükön Wataru Endo, Harvey Elliott és Ryan Gravenberch állhat készenlétbe.

Klopp döntésén múlik, hogy milyen szerepet kaphat Szoboszlai, de az újbóli formába lendülését lehet, hogy most egy kis pihenés támogatná.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
KBA98
2024. április 28. 10:33
Milyen újságíró ír le ilyen ócska szöveget? Megtaposva? Téged fognak megtaposni, ha nem hagyod abba Dominik vegzálását!
2024. április 28. 00:32 Szerkesztve
Nagyon rossz választása volt Szoboszlainak, hogy elfogadta játékosügynöke, Esterházy Mátyás által a Liverpoolba történt irányítását, oda eladását, a ménkü nagy pénzért. A Liverpool mindig is egy rakkolós, az ellenfelet és a labdát is a földbe döngölő, igazán durva, hajtós és szar focit játszó csapat , talán amióta megvan, azóta. Szoboszlainak eddig ott csak pillanatai voltak, a valamiért az egekbe emelt német tréner "jóvoltából" aki, mint álnok kígyó Domozza, dícsérgeti és szinte fiaként kezeli, de hazug módon, álságosan. Nem tudok belemenni a Liverpool szétesésének elemzésébe, de abba igen, hogy Szboszlaira nagyon nagy veszély leselkedik, megállhat a fejlődésben, és a magyar futbal, a válogatott megszenvedheti ezt. Nem szabad ezt hagyni, valamit tenni kell a menedzsmentnek, Szoboszlai magyar gyerek, ezt ő is vallja lépten nyomon, és mi magyarok a fiunknak tekintjük, érezzük őt. Nem veszhet el számunkra, lépni, mozdulni kell vele, érte!
Öreg Palóc
2024. április 27. 23:58
Miért kavarja a mandíner, Szoboszlai körül a szart?! Nincs híretek ??!! Amiket itt leírtatok, minden normális ember tudja. Ja, igen az edző az akin múlik, hogy ki kerül a csapatba. Sérült játékosokat meg nem teszbe. Nagyon érdekes.
Galsó Atya
2024. április 27. 21:58 Szerkesztve
Egyértelmű: mióta Jürgen bemondta, hogy koccol, a csapat szétesett. Nincs karmester, ő már beleszarik. Hiába van a csapatban sok tehetséges játékos, ha nincs senki, aki összefogja őket.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!