Így tombolt a barátaival a Dortmundot a BL-döntőbe fejelő Mats Hummels (VIDEÓ)

2024. május 08. 19:10

Emlékezetessé tették a hatalmas sikert.

2024. május 08. 19:10

Fotó: MTI/AP/Frank Augstein

Mint arról beszámoltunk, óriási sikert ért el a német Borussia Dortmund Párizsban, amely 2013 után jutott be ismét a Bajnokok Ligája londoni döntőjébe. A sárga-feketék a párharc 180 perce alatt egyetlen gólt sem kaptak a szupersztároktól hemzsegő PSG-től, ebben pedig

kulcsszerepe volt a rutinos védőnek, Mats Hummelsnek, akit az odavágóhoz hasonlóan kedd este is a meccs legjobbjának választottak.

Ezt is ajánljuk a témában

A 35 éves világbajnok Hummels barátai körében ünnepelte a továbbjutást a lelátón, együtt tomboltak, ugráltak, szelfiztek. Emlékezetessé tették a hatalmas sikert.

Már a csoportküzdelmek során azt éreztük, minden meccsen lehet esélyünk a győzelemre és ezek után úgy vélem, hogy a döntőben sem leszünk esélytelenek, bárki is legyen az ellenfél”

– tekintett előre Hummels.

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

@tntsports Mats Hummels in amongst it in the family and friends section 🎉 #championsleague #ucl #dortmund #bvb #hummels ♬ original sound - TNT Sports

 

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-83
2024. május 19. 04:47
🍓 ️ ­I­g­­a­­­z­­­i n­i­m­­f­­­o­­­m­­á­­­n­­­i­á­­­k­ 👉 𝐖­𝐖­­𝐖­­­.­­­𝐗­𝟏­­­𝟖­­­.­­­𝐅­𝐔­­­𝐍
akkor ki
2024. május 08. 23:33
Nem talált fater! Ugye, ugye, mondtam én, hogy a Reál Madrid a világ egyik legjobb csapata! Ja, és tőle nagyobb csalók is vannak fater!
fater0921
2024. május 08. 20:12
Remélem nem lesz igaza az alattam szólónak és a Bayern megcsinálja amit a Dortmund, idegenben veri meg a világ legnagyobb csaló bandáját.
akkor ki
2024. május 08. 19:35
Ok Matyi Hummelsz, nagyok vagytok, de a Reál Madrid megállít benneteket. Én szóltam!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!