Hová lett az összetartozás?

2015. március 11. 22:03

Korábban az a hír járta, hogy a Fidesz olyan, mint egy erős falú vár: aki belül van, azt tűzön-vízen át megvédik minden külső támadástól, legyen az korrupció, megmagyarázhatatlan gazdagodás, ilyen-olyan félrelépés.

2015. március 11. 22:03
Somfai Péter
Népszava

„Szerintem már a kedves vezetőnek is vannak ilyen zsebei. Korábban az a hír járta, hogy a Fidesz olyan, mint egy erős falú vár: aki belül van, azt tűzön-vízen át megvédik minden külső támadástól, legyen az korrupció, megmagyarázhatatlan gazdagodás, ilyen-olyan félrelépés. Amikor Simicska Lajos neve felkerült az ejtettek cetlijére, olyan nagyvadra adtak kilövési engedélyt, akinek sérthetetlenségéhez majd negyed százada kétség sem férhetett. Aztán most itt van a Quaestor-ügy. Szijjártó egyetlen nap alatt ejtette korábbi kebelbarátját, Tarsoly Csabát, akivel oly szívesen mutatkozott annak idején. Most sáros lett, mire a miniszter expressz gyorsasággal elhatárolódott tőle.


Beleképzelem magam azoknak a kis-fideszeseknek a bőrébe, akik most ezt az üzenetet próbálják értelmezni. Akik eddig a kedvezményezettek körébe tartoztak, ha hátrébb sorolódtak is, mindig remélhettek kisebb-nagyobb koncot, jól fizető állást, pozíciót, szemétdombocskát, ahol nyugodtan kukorékolhattak. Ebbe a biztonságba, a sérthetetlenségbe vetett hit rendült meg most. Sokaknak összeszorulhatott a gyomra, mi van, ha kiderülnek az általuk elkövetett stiklik? Ha egyszer számon kérik a barátoknak, családtagoknak suba alatt kifizetett pénzeket?”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kukagyerek
2015. március 12. 09:56
Egyik komcsi basztatja a másikat!
balbako_
2015. március 12. 08:25
Korábban az a hír járta, hogy a Népszava Simicska ellenes. Most az ő csecsén(vagy mijét szopják) lógva élősködnek még mindig. (Ez utóbbi tény!)
moricka13
2015. március 12. 06:18
Már pedig a barátság ilyen, de még az agyon demokratikusoknál is. Lásd a főnököd, Németh Pétert és Csintalant a Simicska-műbalhéban. Azokat is ki kell kiabálni, de akkor ki fizet Somfainak ilyen semmitmondásért? Aztán: Várjátok ki a végét! Lesz itt még meglepetés!
*ufó*
2015. március 11. 23:40
-- mi van, ha kiderülnek az általuk elkövetett stiklik?-- Lófasz. Ahogy eddig is. 25 éven át. Lehet tupírozni, hogy görbe lófasz, de minek ? Mocskos komcsik vannak a hatalomban, mind a mai napig. Kitekintés a környező országokra. Ügynökügy letudva, meg minden. A rendszerváltásnak hazudott 'moslék' pártjai vannak a hatalomban, mind a mai napig. Szép volt, jó volt, de köszönet, és csá. A rendszerváltás pártjai nem egyenlőek a működő, hogy ne mondjam, prosperáló ország pártjaival. Szakítani kell vélük, mivel nem látják, nem láthatják be azt, hogy ők csak a váltás eszközei voltak, és nem nem nem állhat meg az idő ezek miatt a mocskos kommunisták miatt. Soha. https://www.youtube.com/watch?v=2UDSysiT0N8
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!