A hallgatás nem erőszak

2020. szeptember 06. 11:14

A polgárnak ismét meg kell védenie a hallgatáshoz való jogát.

2020. szeptember 06. 11:14
Bencsik Gábor
Bencsik Gábor
Facebook

„Nem igaz, a hallgatás nem erőszak, hanem a legszentebb emberi jog, a legvégső menedék a vad eszmék támadása ellen. Mint már annyiszor a történelemben, amikor a jakobinus indulatok rátámadtak, a polgárnak ismét meg kell védenie a hallgatáshoz való jogát.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
olajfa1
2020. szeptember 06. 13:19
Hallgatás joga, és NEM AZ "ELHALLGATÁSÉ"... MERT AHHOZ SENKINEK SINCSEN JOGA! Az "elhallgatás" azaz a "polkorekt tájékoztatás" az pont olyan mind ami volt a "szocialista realizmus" időszakában... azaz akkor -is- "CSAK A SZÉPRE EMLÉKEZEM" dolgokat írhattak le az újságokba és a rádió és a Tv híradóiban... NA MOST ELJÖTT EZ A HAZUG IDŐ ÚJRA, RÁADÁSUL EGÉSZ EURÓPÁRA RÁTELEPEDETT EZ A HAZUGSÁG CUNAMI!
Pelso j.
2020. szeptember 06. 12:44
Az ember eldönti maga, hogy hallgat vagy beszél. Az meg kit érdekel, hogy ez neked nem tetszik.
Giuliano
2020. szeptember 06. 12:33
A tölgy nevet bitorló silány nyárfa legyen mostantól az óvodai jeled,a jogtalanság bélyegét is bizonyára Fletó ragasztotta rátok,és og-vel együtt jogotokban áll hallgatni,mert minden amit mondhattok felhasználható ellenetek,hiába óbégattok grószkarcsiként magatokra vindikálva a terrort,bűnözők közt a cinkosaik vagytok,megvett haszonélvezői a rendszernek,és a versem végén szúrok még egyet! Hallgatni Arany J szerint is beismerése annak,aki nem tud mit a védelmére felhozni--,ha a rókalelkűsége kilóg a lóláb jótékonyan takaró köpönyege alól--,és most rád fogok guggolni...!
szóda
2020. szeptember 06. 12:21
A liberális oldal egyik új találmánya, hogy kezdik beépíteni a köztudatba, hogy folyamatosan tegyél állásfoglalásokat politikai/közéleti/ideológiai kérdésekkel kapcsolatban. Mivel a médiafelületen nagyon aktívak, bár valóságban egy törpe kisebbségről van szó, de úgy tűnik, hogy sokan vannak és a véleményük a fősodor. És aki nem tartozik oda, az fasiszta, rasszista stb jelzőket kap. Ennyire egyszerű.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!