Rendszerváltás? Korszakváltás? Szó sincs róla!

2021. március 29. 14:41

Harminc éve arról szól a politika, hogy ki mekkora kondérhoz fér hozzá.

2021. március 29. 14:41
Bencsik János
MTI-OS

„Harminc éve arról szól a politika, hogy ki mekkora kondérhoz fér hozzá, ki kapja a nagyobb, és ki a kisebb szeleteket a különféle »alkotmányos költségekből«. A politikusi elit számára a 2022-es választás is csupán erről szól. Miközben emberek milliónak erejét leköti a vírus pusztító egészségügyi és gazdasági következményeivel való harc, a narancs- és a vörösbárók valami egészen mással vannak elfoglalva.

Azok az ellenzéki kommentelők, akik szerint az »Összefogást« kritizálókat mind a »Fidesz pénzeli«, vessenek egy pillantást arra az oknyomozó cikkre, amely bemutatja, hogyan osztották fel egymás között túlárazott lélegeztetőgép-biznisz beszerzéseket a NER-közeli vállalkozók a DK-s Oláh Lajossal és az egykor kisgazda, később szocialista, most épp kormányközeli Lóki Gézával. Aztán pedig gondolkodjon el mindenki, hogy ki a NER lebontásának valódi gátja: aki szerint a korrupciónak nincs színe és pártállása, vagy aki ilyen figurákkal ígér »korszakváltást« a politikában.”

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bátya62
2021. március 29. 22:40
No, beszéljünk nyíltan, oda szeretnél férni a húsosfazékhoz!
Megtalálta
2021. március 29. 17:26
röff
nyugalom
2021. március 29. 16:13
Azert van 2/3 mar egy ideje! Ki ez a barom?
zolizolizoltan
2021. március 29. 16:08
Vessük össze ezt a rövid írást Matolcsy gondolataival és mindjárt látjuk, mennyire megvalósíthatatlan Matolcsy ötletelése. Mi fog változni, hogy magvalósuljon?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!