Egy szög miatt a csata elveszett

2022. április 06. 20:32

A Jobbik vezetése nemcsak korábbi szavazóitól vágta el magát, hanem saját szervezetétől is.

2022. április 06. 20:32
null
Bencsik János
Facebook

„Nem érdemes tehát Jakab Péteren jobbikos szavazók tömegeit számon kérni, mert nincs neki olyan. Elszámolnivalója elsősorban a megmaradt jobbikos tagok irányába lenne, akiknek 2020 januárjában, elnökké választása fejében azt ígérte: győzelemre vezeti őket. Ennek ára a »fideszes ügynököknek« kikiáltott tagok és középvezetők kiszorítása, elüldözése volt, amely a gyakorlatban az alapvető fékek és ellensúlyok felszámolásához, a kritikus hangok elnémításához vezetett. A Jobbik vezetése nemcsak korábbi szavazóitól vágta el magát, hanem saját szervezetétől is, megfosztva a döntéshozókat a tagság irányából érkező őszinte visszacsatolások lehetőségétől.

Sokan nem értették két éve, amikor próbáltuk elmagyarázni, hogy ez nemcsak egy párt belügye, hanem a következményei az egész országra kiterjedhetnek. Ha akkor többen meghallják a hangunk, most jó eséllyel nem lehetne újabb fideszes kétharmad.”

Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
dglaj
2022. április 07. 21:01
Bencsik öcsike, emlékszem milyen nagyképű szövegeid voltak a választások előtti időkben... Hirtelen szembejött a valóság.... (konzekvenciát le kellene vonni... minimum)
masikhozzaszolo
2022. április 07. 19:23
Vigasztalás. A meglepetés kölcsönös. Én egy percig sem kételkedtem a választóban. Amelyik tudott választani 1994-ben, 2002-ben, 2006-ban. Biztos voltam, hogy befogja az orrát, és ennek ellenére, mint a lepkét a feromon, vonzza az O1G illata. De hát nem teljesen.
llnnhegyi
2022. április 07. 16:32
..nem lenne....hahaha. De, van!
zakar zoltán béla
2022. április 07. 09:56
Sokáig ültél Bige Jakab forintosában, simliike. Későn ébresztett az ESZMEZSEBED!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!