Kínzó viszontkérdés noÁrnak

2022. november 05. 13:06

Mit keres „molnár áron” bármely hírműsor és hírportál felületén a tartalom nélküli hergeléseivel?

2022. november 05. 13:06
null
Kontra
Facebook

„Molnár Áron döbbenettel kérdezi a saját propaganda felületén, hogy »mi a francot keres a pesti srácok propagandistája az atv.hu-n?« Kínzó viszont kérdésem a következő: Mi a francot keres »molnár áron« – ha már a »pesti srácok« nála a lenézés kisbetűs alapegysége – ez az elvakult, közéleti szerepléseit színházi, olcsó bulvárrá silányító baloldali propagandista nemcsak az ATV-n, de bármely hírműsor és hírportál felületén a tartalom nélküli hergeléseivel, magán előadóestjeivel és »ócsított« – copyright by Medgyessy Péter – pulóveres árukészletével? Ezt politikai oldaltól függetlenül kérném ki magamnak az őt köztudatunkba gyömöszölők »népes« táborától.

Végezetül, hogy mi a »tiszteletlenség a történelmünkkel szemben« a Pestisrácok névválasztása kapcsán, azt nem Molnár minősítgetéseinek bumerángként visszapattanó és leginkább őt beárazó »ócskasága« dönti el, hanem a mikroszkopikus jelentőségű molnáráronhoz viszonyított nagybetűs TÖRTÉNELEM.”

(Bognár Zsolt)

Kép forrása: facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
elfújta az ellenszél
2022. november 06. 20:39
A jelentéktelenség és nagypofájúság kortársi elegye a fickó. Ha sikerül bekaparni magát a moslék mélyére, akkor talán még egy Jakabpeti 2.0 is válhat belőle
szürkeSzarvas
2022. november 06. 19:02
Magamutogató,szereplési vággyal megvert-köcsög. Semmi egyéb. A freeeszefes biboldók által "kiképzett" mindenre alkalmatlan "szinész". Pfejjjj. :)
Házam Hazája
2022. november 05. 21:40
" Mit keres „molnár áron” bármely hírműsor és hírportál felületén a tartalom nélküli hergeléseivel?" A sajtószabadságot.
hini
2022. november 05. 19:49
rúgja már szájba valaki ezt a köcsögöt
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!