Kitálalt a lebohócozott hokikapitány – tiszta vizet öntött a pohárba Galló szerencsétlen interjúja után

2024. május 08. 19:08

A tettek és azok következményei.

2024. május 08. 19:08

Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

Mint arról beszámoltunk, megvan a szerződése lejártával távozó, lebohócozott hokikapitány utódja. A jégkorong szövetség elnöke, Such György szerint a sokat kritizált Don MacAdam maga választotta ki a magyar szakembert.

Ezt is ajánljuk a témában

A távozó szövetségi kapitány a Nemzeti Sportnak adott interjújában tiszta vizet öntött a pohárba, kitért a magyar válogatott világbajnokságon elszenvedett, Románia elleni vereségére és az azt követő szerencsétlen Galló-nyilatkozatra is.

„A vereség oka az volt, hogy kissé arrogánsan játszottunk, úgy gondoltuk, valahogy úgyis behúzzuk a meccset. Románia önmagához képest nagyon jól, hatalmas erőfeszítéssel játszott. Mi is keményen dolgoztunk, de azon a meccsen alulmúltuk önmagunkat.

Olyanban korábban nem volt részem, mint ami Galló Vilmos interjújában elhangzott, úgy vélem, nem lett volna szabad megtörténnie.

Egyik játékosnak sincs joga ahhoz, hogy nyilvánosság előtt így hangoztassa a véleményét a csapatról vagy a vezetőségéről. Többek között a tapasztalatommal segítettem a csapatot, és minden döntésemet annak érdekében hoztam, hogy sikeresek legyünk. A magyar válogatott ugyanakkor nem az én csapatom, mi együtt vagyunk a csapat, erre összpontosítottunk mindenkivel, és így sikerült átlendülnünk a holtponton” – fogalmazott a szövetségi kapitány, aki nem rejtette véka alá a véleményét a Gallóval történt nézeteltérés kapcsán sem.

Ezt is ajánljuk a témában

„Úgy gondolom, és ezt már többször elmondtam, a tetteknek következményei vannak. A negatívaknak negatívak, a pozitívoknak pozitívok.

Sajnálhatod, amit tettél, de a következményeket akkor sem kerülheted el,

mindegy, hogy egy interjút adtál a jégpálya mellett, vagy törvényt sértettél az utcán” – jelentette ki a szakember.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-83
2024. május 19. 04:47
🍓 ️ ­­­I­g­­a­z­­i n­i­­m­f­o­m­­á­n­­­i­­á­­k­­­ 👉 𝐖­­­𝐖­­𝐖­.­𝐗­­­𝟏­­𝟖­­­.­­­𝐅­­𝐔­𝐍
vip era
2024. május 08. 19:40
Minden nyilatkozat a nyilatkozót minősíti....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!