Fidesz: Az MSZP-t korábban nem érdekelte a gyermekéhezés

2016. december 27. 17:37

A kormánypárt a szocialisták kijelentésére úgy reagált: soha annyi gyermek nem kapott ingyenes étkeztetést, mint most, amikor háromszor annyi kisgyermek jut ingyenes étkezéshez, mint a szocialisták kormányzása alatt.

2016. december 27. 17:37

A Fidesz szerint az MSZP-t a kormányzása idején egyáltalán nem érdekelte, hogy több százezer rászoruló gyermek éhezik. A nagyobbik kormánypárt ezt Bangóné Borbély Ildikó MSZP-s képviselő által elmondottakra reagálva közölte. 

A Fidesz közleményében úgy fogalmazott: az MSZP-kormányok gyermekétkeztetésre nem szántak elegendő forrást, és ami volt, annak is csak a töredékét fizették ki. Ezzel szemben soha annyi gyermek nem kapott ingyenes étkeztetést, mint most, amikor háromszor annyi kisgyermek jut ingyenes étkezéshez, mint a szocialisták kormányzása alatt.

Kifejtették: a Fidesz-KDNP kormány a gyermekétkeztetés támogatását 2010 óta 28 milliárd forintról 74 milliárd forintra emelte, így a kisgyermekek 90 százaléka naponta háromszor jut ingyen ételhez. A rászoruló gyermekek idén már az őszi, a téli, a tavaszi és a nyári szünidőben is ingyen étkezhetnek: az ellátottak száma az eddigi 144 ezerről 208 ezerre nőtt. (MTI)

Összesen 60 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Text adósság
2016. december 29. 18:32
Az MSZP-alatt nemcsak a gyermekek éheztek, de nyugdíjasok százai fagytak halálra a saját lakásaikban ezt viszont Bokros Laklyos bácsinak az érdeme Vivát MoMa vivát Pusztai Erzsi néni a két népnyúzó national newso!
csuka
2016. december 28. 10:10
fideSZDSZ MAFFIA hírek: http://alfahir.hu/kitomte_a_multik_zsebet_a_kormany http://alfahir.hu/ot_embert_is_kirugnak_a_meghamisitott_orban_interju_miatt
noMores
2016. december 28. 10:02
A fideszt most sem erdekli.... 1040 milliard ment ki 2 honap alatt a haveroknak. A gyermeketkeztetesre 6 milliard jut. Ennyi
hátakkor
2016. december 28. 07:21
A kommunista belengeti, hogy hatalmon elveszi a másét, akkor a lumpennek is jut, aztán krumpliért is sorba kell állni, közben az elorzott villából nyomatja a Marx, Engels, Lenins-t, vagy újabban a robotoddal való házasságot, bantu törzsek betelepítését - mint progressziót. Meg ha nem fújna a szél, akkor Egyenes Olga eltárolta a nyári villamos energiát télire és előveszi. Valami mindig van.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!